Privacy verklaring

Dank u voor de toegang tot https://www.borutoku.com website ("Site"). Wij respecteren uw privacy en wilt u uw persoonlijke informatie te beschermen. Voor meer informatie, lees dan dit privacybeleid.
 
Dit privacybeleid legt uit hoe we verzamelen, gebruiken en (onder bepaalde voorwaarden) mijn persoonlijke gegevens door. Dit privacybeleid verklaart ook de stappen die we hebben genomen om uw persoonlijke gegevens te beveiligen. Ten slotte is dit privacybeleid legt uw opties met betrekking tot het verzamelen, gebruiken en openbaar maken van uw persoonlijke gegevens. Door het bezoeken van de site rechtstreeks of via een andere site, aanvaardt u de in dit beleid beschreven praktijken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de Site. Dit privacybeleid is niet noodzakelijk van toepassing op eventuele offline verzamelen van uw persoonlijke gegevens. Zie hieronder voor meer informatie.

 

Informatie Verzamelen en Gebruiken

1. verzamelen van informatie

We verzamelen informatie van u op verschillende manieren op deze site. Een doel persoonlijke informatie verzamelen van u is om een ​​efficiënte, zinvolle en aangepaste ervaring te bieden. : Zo kunnen we uw persoonlijke gegevens te gebruiken

* helpen om de site voor u gemakkelijker te gebruiken door niet te hoeven informatie meer dan een keer in te voeren.

* helpen u snel informatie, producten en diensten.

* help ons content die het meest relevant is voor u te creëren.

* waarschuwen u voor nieuwe informatie, producten en diensten die wij aanbieden.

(a) Registratie en Bestellen. Voor het gebruik van bepaalde delen van een website of een order plaatst, moet u een online registratieformulier in te vullen. Tijdens de registratie wordt u gevraagd om ons bepaalde persoonlijke gegevens, met inbegrip van maar niet beperkt tot uw naam, verzend-en factuuradres (sen), telefoonnummer, e-mailadres, en credit card nummer te voorzien. Daarnaast kunnen wij u ook vragen om uw land van verblijf en / of het land van de werking van uw organisatie, zodat we kunnen voldoen aan de toepasselijke wet-en regelgeving, en voor je geslacht. Dit soort persoonlijke gegevens worden gebruikt voor de facturering, om uw bestellingen uit te voeren, om met u te communiceren over uw bestelling en de sites, en voor interne marketing doeleinden. Als we een probleem bij het verwerken van uw bestelling, kunnen uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om u te contacteren.

(b) E-mailadressen. Verschillende locaties van de site toelaten om uw e-mailadres in te voeren voor doeleinden met inbegrip van maar niet beperkt tot: inschrijven voor een wedstrijd of sweepstakes, om ons te vragen om u op de hoogte van nieuwe merken, nieuwe producten stijlen, of product maten, of om aan te melden voor e-mail nieuwsbrieven en speciale aanbiedingen.

(c) Cookies en Andere Technologie. Net als veel andere sites, de site maakt gebruik van cookies en web beacons (ook wel clear gif-technologie of "action tags") om uw navigatie van de site te versnellen, u en uw toegangsrechten te herkennen, en het bijhouden van uw gebruik van de Site.

(d) Logbestanden. Zoals op de meeste websites, de site server herkent automatisch de Internet URL van waaruit u toegang tot de site. We kunnen ook inloggen uw Internet Protocol ("IP") adres, Internet service provider, en datum / tijd stempel voor systeembeheer, order verificatie, interne marketing, en het doel probleemoplossing. (Een IP-adres kan de locatie van uw computer op het internet aan te geven.)

(e) Leeftijd. Wij respecteren de privacy van kinderen. We niet bewust of opzettelijk persoonlijke gegevens te verzamelen van kinderen jonger dan 13. Elders op de site, heb je vertegenwoordigd en gegarandeerd dat je ofwel 18 jaar of het gebruik van de Site met de supervisie van een ouder of voogd. Als je jonger bent dan 13 jaar, dan kunt u geen persoonlijke informatie aan ons, en vertrouwen op een ouder of voogd om u te helpen.

(f) Product beoordelingen. U kunt ervoor kiezen om een product beoordeling indienen. Als u een review plaatst, zullen wij vragen om uw e-mailadres en geografische locatie. Als u een beoordeling indienen, zal uw geografische locatie zichtbaar zijn voor andere gebruikers (je e-mailadres wordt vertrouwelijk behandeld). Ook kunnen alle persoonlijk identificeerbare informatie die u verstrekt in het kader van de herziening worden gelezen of gebruikt door andere bezoekers van de site. Wij zijn niet verantwoordelijk voor alle persoonlijk identificeerbare informatie die u als onderdeel van uw beoordeling voor te leggen. Wij geloven dat je een nuttige beoordeling posten zonder enige persoonlijke informatie.

 

2. Informatie Gebruik en Openbaarmaking

(a) Intern Gebruik. Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens om uw bestelling te verwerken en u te voorzien van de klantenservice. We kunnen intern uw persoonlijke gegevens gebruiken om de inhoud en de lay-out van de Sites te verbeteren, om outreach te verbeteren en voor onze eigen marketing inspanningen (inclusief de marketing van onze diensten en producten aan u), en de algemene markt informatie over bezoekers bepalen aan de Site.

(b) Communicatie met U: Wij zullen uw persoonlijke gegevens gebruiken om met u te communiceren over de site en uw bestellingen en leveringen. Ook kunnen wij sturen u een bevestiging e-mail wanneer u zich bij ons. Wij kunnen u een service-gerelateerde aankondiging op de zeldzame momenten dat het nodig is (bijvoorbeeld als we moeten tijdelijk onze service te schorten voor onderhoud.) Ook, kunt u uw e-mailadres in te dienen om redenen zoals in te schrijven voor een wedstrijd of sweepstakes, om ons vragen om u op de hoogte van nieuwe merken, nieuwe producten stijlen, of product maten, of aan te melden voor e-mail nieuwsbrieven en speciale aanbiedingen. Als u uw e-mailadres in te dienen, we gebruiken het om de informatie aan u te leveren. We u toelaten altijd afmelden of afmelden voor toekomstige e-mails (zie de opt-out sectie hieronder voor meer details). Omdat we met u te communiceren over bestellingen die u kiest te plaatsen, kunt u zich niet afmelden voor het ontvangen van e-mails met betrekking tot uw orders.

(c) Uitwendig Gebruik. Wij willen u te voorzien van uitstekende service en om u een grote selectie bieden. Wij verkopen, verhuren, ruilen, licentie of anderszins uw specifieke persoonlijke informatie of financiële informatie te verstrekken aan iedereen.

 

DATA Veiligheid

De site omvat fysieke, elektronische en administratieve procedures om de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke informatie te beschermen, met inbegrip van Secure Sockets Layer ("SSL") voor alle financiële transacties via de Site. We maken gebruik van SSL-encryptie om uw persoonlijke informatie online te beschermen, en we hebben ook een aantal stappen te nemen om uw persoonlijke gegevens in onze installaties te beschermen. Toegang tot uw persoonlijke informatie is beperkt. Alleen medewerkers die toegang hebben tot uw persoonlijke gegevens nodig hebben om een ​​specifieke taak uit te voeren, krijgen toegang tot uw persoonlijke gegevens verstrekt. Tot slot, we vertrouwen op derden dienstverleners voor de fysieke veiligheid van een aantal van onze computer hardware. Wij zijn van mening dat hun veiligheid procedures toereikend zijn. Bijvoorbeeld, wanneer u de site bezoekt, gaat u servers die worden bewaard in een beveiligde fysieke omgeving, achter een gesloten kooi en een elektronische firewall.

Offline Verzamelen, Gebruik en Openbaarmaking van Informatie

Zoals je zou verwachten van ons , is het merendeel van de informatie die we verzamelen verkregen via de site, en dit Privacybeleid is alleen van toepassing op die online verzamelen van persoonlijke informatie . We kunnen ook informatie beschikbaar, waar we proberen ook om de privacy van uw persoonlijke informatie te beschermen verzamelen . Een voorbeeld betreft iemand ons belt om een ​​bestelling te plaatsen of om vragen te stellen . Wanneer iemand belt , zullen we enkel om de persoonlijke informatie die we nodig hebben om de bestelling te plaatsen of om de vraag te beantwoorden . Wanneer we moeten informatie (zoals bestelgegevens ) op te slaan , zullen we het in te voeren in onze database via SSL-encryptie . ( Zie de sectie Data Security hierboven voor meer informatie ) . Een ander voorbeeld betreft faxen . Als je iets te faxen naar ons, zullen we reageren op de fax en vervolgens op te slaan een afgesloten opslagplaats of zullen we de fax versnipperen als er geen noodzaak om de informatie te bewaren . Er zijn andere manieren waarop we kunnen leren van persoonlijke informatie offline ( bijvoorbeeld , we veronderstellen kan iemand ons een brief met inbegrip van sommige retouradres informatie te sturen ) , en dit beleid niet te bespreken of proberen om al die methoden of toepassingen te voorspellen . Zoals we al zeiden , zullen we proberen om offline verzamelen , gebruik, en toelichtingen te behandelen in overeenstemming met onze relevante online praktijken .

Updates van dit Beleid

Als we veranderen of bijwerken dit privacybeleid, zullen wij veranderingen en updates op de site te plaatsen, zodat u altijd bewust zijn van welke informatie wij verzamelen, gebruiken en openbaar maken. We raden u aan dit Privacybeleid van tijd tot tijd, zodat u weet wanneer het privacybeleid is gewijzigd of bijgewerkt.